BI Specialist in Coevorden, Klundert of Oude-Tonge

Ben jij een BI Specialist met enkele jaren ervaring en wil jij voor de organisatie meerwaarde uit data halen? Heb jij een passie voor in- en externe data en informatiestromen? Werk jij graag in een klein team in een snelle omgeving en heb jij ervaring met het maken van analyses? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Dutch Cabin Group is specialist in het leveren van zowel tijdelijke als ook (semi-)permanente huisvesting in Nederland en Duitsland. Binnen Dutch Cabin Group is meer dan 65 jaar ervaring. Er werken ca. 150 medewerkers. Ons hoofdkantoor staat in Klundert. Dutch Cabin Group maakt deel uit van het Zweedse Adapteo, een beursgenoteerde, toonaangevende aanbieder van modulaire huisvesting in Noord - Europa.
De afdeling ICT bestaat uit met jou uit 4 personen. Je rapporteert aan de Manager ICT.

Voor onze organisatie zijn wij ter uitbreiding van ons team per direct op zoek naar een ervaren en enthousiaste:
BI Specialist

Onze functie:
Als Business Intelligence en Data Analyse specialist ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van de business intelligence en data analyse oplossingen. Je inventariseert de rapportagewensen van de organisatie en overlegt met hen over wensen en eisen. Een belangrijke taak is het bouwen van relevante dashboards van financiële-, markt-, verkoop-, klant- en gebruikersgegevens.

Data spelen een steeds belangrijkere rol in ons bedrijfsproces. Dat vraagt om haarscherpe analyses, de koppeling van complexe data, de ontwikkeling van nieuwe databronnen en pionieren. Je zorgt ervoor, dat je de juiste data van de juiste bronnen krijgt, en maakt koppelingen om data-analyse naar een nog hoger niveau te brengen. Je verkent nieuwe mogelijkheden met data om onze processen te verbeteren. Met jouw visie zorg jij ervoor dat data praktisch toepasbaar worden op de diverse businessprocessen. Je denkt tijdens dit proces actief mee, stelt kritische vragen of komt met verbetervoorstellen.

Jij zorgt ervoor, dat de datakwaliteit op orde is, zodat het management effectief kan bijsturen op basis van KPI's. Dit vraagt om een ondernemende mindset, realisatiekracht en verbindende kwaliteiten. Jij zorgt ervoor, dat de gewenste data beschikbaar zijn en maakt rapportages. Je vindt het leuk om je vaardigheden en kennis in je vakgebied continue te blijven ontwikkelen.

Wij zoeken:
Je bent slim en doorziet eerder dan anderen de verbanden tussen verschillende data. Je hebt bovenmatig analytisch talent. Je ziet het als uitdaging om data om te zetten naar informatie. Heel belangrijk, je hebt overtuigingskracht. Je bent in staat je inzichten op een begrijpelijke manier te delen met je collega’s ook als ze net een tikkeltje minder slim met data zijn dan jij. Je weet wat je moet doen om aantoonbaar resultaat te boeken. Je bent kritisch over de systemen van de organisatie en geeft advies om de input van de systemen zo duidelijk mogelijk te maken, omdat je
weet, dat je zonder de juiste input geen volledige rapportages kunt verzorgen.

Je hebt verder een HBO- opleiding in een relevant vakgebied met minimaal drie jaar relevante werkervaring. Je hebt kennis van ERP systemen. Waar nodig zorg jij voor de juiste webapi’s om de data te benaderen. Daarbij is kennis van VBA, SQL en C# formules een pré. Je denkt in processen. Bij voorkeur heb je ervaring met het maken van financiële rapportages. Zelfstandig werken is geen probleem voor jou en je vindt het leuk om in een snelgroeiend bedrijf in een internationale omgeving te werken. Je bent proactief en je denkt in oplossingen. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. De afdeling ICT zit in Coevorden. Wij nodigen ook kandidaten uit de regio (West-) Brabant en Zuid-Holland uit te reageren, omdat Dutch Cabin Group verschillende vestigingen heeft, verspreid door Nederland.

Standplaats: Coevorden (7741 KC), Klundert (4791 RV) of Oude-Tonge (3255 MB)

Wij bieden:
Een afwisselende functie bij een jong en dynamisch bedrijf en binnen een enthousiast en gedreven team, waarin pro-activiteit gewaardeerd wordt. Je krijgt een zelfstandige functie met veel vrijheid. Er zijn binnen Dutch Cabin Group volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen door middel van scholing en opleidingen. We bieden je een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse:
Ben je enthousiast geworden en wil je meteen solliciteren? Mail dan je CV en motivatie naar werkenbij@dutchcabingorup.com. 
Mocht je nog vragen hebben, stel dan je vraag per mail t.a.v. Dennis Kao, IT manager. 

 

* Acquisitie op de advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Uw gegevens
  • Dit veld is verplicht.
  • Dit veld is verplicht.
  • U moet een geldig E-mailadres invullen.
  • Ongeldig betandstype. U kunt alleen .doc, .docx. .xls, .xlsx, .pdf, .odt, .ods,. .rtf of .txt bestanden toevoegen.
  • Ongeldig betandstype. U kunt alleen .doc, .docx. .xls, .xlsx, .pdf, .odt, .ods,. .rtf of .txt bestanden toevoegen.
  • Dit veld is verplicht.
  • U kunt uw sollicitatie niet verzenden zonder akkoord te gaan met de AVG voorwaarden.