Bouwkundig tekenaar: Directbouw in Coevorden of Klundert

Heb jij technisch inzicht, ben je gedreven en pro-actief? Heeft een programma als Autocad of Revit geen geheimen voor jou? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Directbouw maakt onderdeel uit van Dutch Cabin Group en is gespecialiseerd in modulaire bouw. Dutch Cabin Group is specialist in het leveren van zowel tijdelijke als ook (semi-)permanente huisvesting in Nederland en Duitsland en heeft hierin meer dan 60 jaar ervaring. Er werken ca. 150 medewerkers en het hoofdkantoor staat in Klundert. Dutch Cabin Group maakt deel uit van het Zweedse Adapteo. Adapteo is een beursgenoteerde, toonaangevende aanbieder van flexibel vastgoed in Noord - Europa.


Voor onze vestiging in Coevorden of in Klundert zijn wij ter uitbreiding van ons team per direct op zoek naar een

Bouwkundig Tekenaar


Onze functie:
In deze rol ben je méér dan een bouwkundig tekenaar. Naast het feit dat jij weet hoe je het beste alle eisen en specificaties moet verwerken in o.a. een bouwaanvraagtekening, regel je ook zelf dat je alle benodigde informatie hebt, spar je veel met collega’s, heb je contact met klanten en leveranciers én heb je veel invloed op de indeling van het eindproduct. Dat maakt deze baan al heel afwisselend. Daarnaast werk je in een blijvend ontwikkelende organisatie. Zo gaat Directbouw op korte termijn volledig over van tekenen in Autocad naar Revit, omdat er steeds meer gewerkt wordt vanuit BIM. Jij bent als bouwkundig tekenaar actief betrokken bij deze overgang.


Wij zoeken:
Je hebt een gedegen MBO-opleiding in technische richting en ervaring in een bouw gerelateerde omgeving. Je hebt ervaring met tekenpakketten, kent Revit al goed of hebt hier in ieder geval enige kennis van. Directbouw kijkt meer naar vaardigheden en competenties dan naar specifieke ervaring. Heb je voldoende ruimtelijk inzicht en technische affiniteit om Revit goed onder de knie te krijgen, dan krijg je daar bij Directbouw volop de ruimte voor.


Je werkt zeer nauwkeurig, kunt goed overzicht houden, je eigen tijdsplanning bewaken en prioriteiten stellen. Kwaliteit, oplossingsgerichtheid en praktijk- en klantgerichtheid staan bij jou hoog in het vaandel. Door jouw ruimtelijke inzicht en creativiteit kun je technische specificaties vertalen in goed leesbare tekeningen. Je werkt gestructureerd en kunt je goed focussen. Je hebt een dienstverlenende, verantwoordelijke instelling en communiceert gemakkelijk, zowel intern als extern. Je werkt graag zelfstandig, maar beseft tegelijkertijd dat je elkaar als team nodig hebt om samen de beste resultaten te bereiken. In de samenwerking met collega’s en externe partijen ben je duidelijk en transparant.


Wij bieden:
Een veelzijdige job bij een jong en dynamisch bedrijf en binnen een enthousiast en gedreven team. Je krijgt een leuke, afwisselende en zelfstandige functie met veel vrijheid. Er zijn binnen Dutch Cabin Group volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen, omdat we nog steeds groeien. We bieden je een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor het Timmerbedrijf.


Standplaats:
Coevorden (7741 KC) of Klundert (4791 RV)


Interesse:
Ben je enthousiast geworden en heb je vragen over deze vacature? Bel ons op 0524-513043 en vraag naar Petra Oost, HR. Spreekt bovenstaande functie je aan en voldoe je aan de gestelde eisen? Mail dan je cv en motivatie naar werkenbij@dutchcabingroup.com onder vermelding van de referentiecode 2021BTE001.


* Acquisitie op de advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Uw gegevens
  • Dit veld is verplicht.
  • Dit veld is verplicht.
  • U moet een geldig E-mailadres invullen.
  • Ongeldig betandstype. U kunt alleen .doc, .docx. .xls, .xlsx, .pdf, .odt, .ods,. .rtf of .txt bestanden toevoegen.
  • Ongeldig betandstype. U kunt alleen .doc, .docx. .xls, .xlsx, .pdf, .odt, .ods,. .rtf of .txt bestanden toevoegen.
  • Dit veld is verplicht.
  • U kunt uw sollicitatie niet verzenden zonder akkoord te gaan met de AVG voorwaarden.