Calculator: Directbouw in Coevorden

Ben je analytisch en cijfermatig sterk? Heb je ervaring met bouwprojecten? Heb jij altijd al mee willen denken en werken aan de nieuwste manieren van modulair bouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Directbouw maakt onderdeel uit van Dutch Cabin Group en is gespecialiseerd in modulaire bouw. Dutch Cabin Group is specialist in het leveren van zowel tijdelijke als ook (semi-)permanente huisvesting in Nederland en Duitsland en heeft hierin meer dan 60 jaar ervaring. Er werken ca. 150 medewerkers en het hoofdkantoor staat in Klundert. Dutch Cabin Group maakt deel uit van het Zweedse Adapteo, een beursgenoteerde, toonaangevende aanbieder van flexibele huisvesting in Noord - Europa.


Ter ondersteuning voor onze afdelingen Werkvoorbereiding en Verkoop zoeken wij door de toenemende vraag naar onze kwaliteitsproducten een pro-actieve en enthousiaste

CALCULATOR


Onze functie:
Als Calculator ben je een van de eersten die in beeld komt zodra we een aanvraag binnenkrijgen voor een project. Een goede calculatie is het halve werk. Als Calculator weet jij als geen ander de gevarieerde projectaanvragen in heldere en gedetailleerde calculaties en/of offertes te gieten. Je beoordeelt aanvragen en bestekken en vraagt prijzen en/of documentatie op voor relevante onderdelen ten behoeve van calculaties en offertes. Je werkt aanbiedingen uit en stelt voorcalculaties op. Verder maak je opstellingen voor meer- en minderwerk en vergelijkingen tussen voor- en nacalculaties. Je helpt mee aan het ontwikkelen van productverbeteringen en het verkoopproces. Ook lever je jouw bijdragen aan teamoverleg en verkoopbevorderende besprekingen.


Wij zoeken:
Een technisch talent met MBO+-HBO opleiding Bouwkunde en enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt een gedegen bouwtechnische kennis. Je denkt in oplossingen en niet in problemen. Je hebt een goed inzicht in technische aspecten. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent in staat prioriteiten te stellen en een doel of resultaat te vertalen in activiteiten. Je bent analytisch en accuraat. Daarnaast heb je ervaring met geautomatiseerd(e) calculatiepakket(ten).


Wij bieden:
Een veelzijdige job bij een jong en dynamisch bedrijf en binnen een enthousiast en gedreven team van vakmensen. Je krijgt een leuke, afwisselende en zelfstandige functie. Er zijn binnen Dutch Cabin Group volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen, omdat we nog steeds groeien. We bieden je een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor de Timmerindustrie. In eerste instantie betreft het een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.


Standplaats:
Coevorden (7741 KC)


Interesse:
Wil je graag meer informatie? Bel ons op 0524-513043 en vraag naar Gert Plas. Spreekt bovenstaande functie je aan en voldoe je aan de gestelde eisen? Mail dan je cv en sollicitatiebrief naar werkenbij@dutchcabingroup.com Onder vermelding van de referentiecode 2021CAL001.


* Acquisitie op de advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Uw gegevens
  • Dit veld is verplicht.
  • Dit veld is verplicht.
  • U moet een geldig E-mailadres invullen.
  • Ongeldig betandstype. U kunt alleen .doc, .docx. .xls, .xlsx, .pdf, .odt, .ods,. .rtf of .txt bestanden toevoegen.
  • Ongeldig betandstype. U kunt alleen .doc, .docx. .xls, .xlsx, .pdf, .odt, .ods,. .rtf of .txt bestanden toevoegen.
  • Dit veld is verplicht.
  • U kunt uw sollicitatie niet verzenden zonder akkoord te gaan met de AVG voorwaarden.