HSEQ Officer: Dutch Cabin Group in Klundert

Ben jij een ervaren HSEQ Officer die op zoek is naar een brede, veelzijdige en uitdagende functie? Ambieer je een snelle, dynamische omgeving, waarbij je veel impact hebt in de organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dutch Cabin Group is specialist in het leveren van zowel tijdelijke als ook (semi-)permanente huisvesting. Binnen Dutch Cabin Group is meer dan 60 jaar ervaring. Wij opereren zowel nationaal als internationaal. Dutch Cabin Group heeft een jonge en gedreven algemeen directeur. Er werken ca. 130 medewerkers. In 2013 is de onderneming door een overname meer dan verdubbeld in omvang en beschikt nu ook over een eigen productielocatie en een vestiging in Duitsland. In 2017 volgde nog een overname, waarmee Dutch Cabin Group zijn scope verbreedde door ook industrie en evenementen toe te voegen aan haar specialisme. Onze laatste overname dateert van mei 2019. In 2020 openen wij een tweede productielocatie in Klundert. Ons hoofdkantoor staat in Klundert.

Voor onze organisatie zijn wij ter uitbreiding van ons team per direct op zoek naar een ervaren en enthousiaste

HSEQ OFFICER

Onze functie:
Als HSEQ officer ben je de spil in het continue verbeterproces ten aanzien van Health, Safety, Environment en Quality. Jij hebt een leidende rol op HSEQ-gebied en in deze rol, stuur jij de medewerkers die op dit moment verantwoordelijk zijn voor een deel van de werkzaamheden binnen HSEQ, functioneel aan. Door jouw kennis, ervaring en enthousiasme ben je in staat projectleiders en uitvoerders te ondersteunen om zo het veiligheidsbewustzijn binnen de organisatie te vergroten. Dit doe je door gevraagd en ongevraagd advies te geven op het gebied van veiligheid tijdens alledaagse activiteiten, maar vooral op projecten. Je bent verantwoordelijk voor het verder verfijnen van het veiligheidsbeleid voor alle entiteiten van Dutch Cabin Group en als zodanig tevens constant zichtbaar aanwezig bij de diverse projecten in heel Nederland om zo uit de eerste hand de geleverde prestaties op het gebied van veiligheid te kunnen waarnemen en beoordelen. Op locatie weet jij de risico’s in te schatten en maak je een risico inventarisatie en evaluatie (RI&E) en taak risico analyse (TRA). Je hebt een brede rol en bent een volwaardige gesprekspartner voor het management van onze opdrachtgever. Door middel van coaching, het geven van toolboxen en veiligheidstrainingen en het houden van werkplekinspecties creëer je meer draagvlak voor gezondheid, veiligheid, milieu en kwaliteit. Je bent tevens verantwoordelijk voor de implementatie en het onderhouden van het kwaliteitsmanagementsysteem en zorgt ervoor dat HSEQ-certificeringen verkregen worden en behouden blijven. Je begeleidt in- en externe audits. Tevens vervul je de rol van Preventiemedewerker. Je rapporteert aan de Operationeel Directeur.

Wij zoeken:
Een enthousiaste en ervaren collega met een HBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding MVK of HVK. Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring. Je hebt een duidelijke visie op veiligheid. Je denkt vooruit, hebt een hands-on instelling, vraagt door, bent oplossingsgericht en kunt goed organiseren. Ook beschik je over overtuigingskracht en ben je een stevige gesprekspartner. Je kunt prioriteiten stellen in een veeleisende omgeving en weet van aanpakken en je kunt een plan omzetten in een praktische uitvoering. Je bent flexibel, kunt snel schakelen en vindt het leuk om veel onderweg te zijn en diverse locaties in heel Nederland te bezoeken. Verder heb je uitstekende communicatieve eigenschappen en een goede beheersing van de Engelse en bij voorkeur, ook de Duitse taal in woord en geschrift. Daarnaast heb je een uitstekende kennis van en veel ervaring met kwaliteitsmanagementsystemen, zoals ISO 9001/14001/CKB. Je bent op de hoogte van de benodigde certificeringen en vergunningen en hebt ervaring in het opzetten van trainingen op het gebied van veiligheid. Je bent een opgeleide en ervaren preventiemedewerker die de wetgeving met betrekking tot arbeidsomstandigheden en haar toepassingen goed kent. Tenslotte ben je in het bezit van het diploma VCA-VOL. Kennis van de Veiligheidsladder is een pre.

Standplaats: Klundert (4691 RV), industrieterrein Moerdijk

Wij bieden:
Een uitdagende en veelzijdige job bij een jong en dynamisch bedrijf en binnen een enthousiast en gedreven team, waarin pro-activiteit gewaardeerd wordt. Je krijgt een leuke, afwisselende en zelfstandige functie met veel vrijheid. Er zijn binnen Dutch Cabin Group volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen, omdat we nog steeds groeien. We bieden je een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak, een laptop en mobiele telefoon. In eerste instantie betreft het een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

Interesse:
Ben je enthousiast geworden en heb je vragen over deze vacature? Bel ons op 0187-497900 en vraag naar Erik den Adel, Operationeel Directeur. Spreekt bovenstaande functie je aan en voldoe je aan de gestelde eisen? Mail dan je cv en motivatie naar werkenbij@dutchcabingroup.com onder vermelding van de referentiecode 2019HVK001.


* Acquisitie op de advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Uw gegevens
  • Dit veld is verplicht.
  • Dit veld is verplicht.
  • U moet een geldig E-mailadres invullen.
  • Ongeldig betandstype. U kunt alleen .doc, .docx. .xls, .xlsx, .pdf, .odt, .ods,. .rtf of .txt bestanden toevoegen.
  • Ongeldig betandstype. U kunt alleen .doc, .docx. .xls, .xlsx, .pdf, .odt, .ods,. .rtf of .txt bestanden toevoegen.
  • Dit veld is verplicht.
  • U kunt uw sollicitatie niet verzenden zonder akkoord te gaan met de AVG voorwaarden.