Manager Werkvoorbereiding: Directbouw te Coevorden

Directbouw verhuist in de komende jaren naar een nieuw en modern pand. De energie en dynamiek die dat met zich meebrengt is sprekend voor deze sterk ontwikkelende organisatie waar hard wordt werkt aan toekomstbestendigheid en modernisering. Spreekt jou dit aan? Lees dan verder!

Directbouw in Coevorden is al ruim 65 jaar fabrikant van tijdelijke huisvesting, semi-permanente en permanente huisvestingen. Zij bieden klanten advies, ontwerp, verhuur, verkoop en de fabricage van de modulaire bouwsystemen. Klanten bevinden zich onder andere in de zorg-, onderwijs- en recreatiebranche.

In Coevorden is tevens de productiehal gevestigd waar stuk voor stuk vakmensen werken. Zij vormen een hecht team die de projecten vaak letterlijk in goede banen leiden. Deze geoliede productiebanen dragen bij aan een goede kwaliteit en zorgen ervoor dat op de bouwplaats zo efficiënt mogelijk gewerkt kan worden.

In 2021 zal gestart worden met het bouwen van een nieuwe, zeer moderne productiehal op een andere locatie in Coevorden. Directbouw is groeiend qua omzet en personeel, steeds bezig nieuwe markten te betreden zoals sociale woningbouw en gaat actief de Duitse markt uitbreiden.

Het team, bestaande uit 45 enthousiaste en ervaren medewerkers, staat klanten bij met al hun huisvestingsvraagstukken en denkt mee over een maatwerk oplossing voor elke situatie. Directbouw staat voor persoonlijke aanpak, professionaliteit en expertise.

Wij zijn op zoek naar een

MANAGER WERKVOORBEREIDING

modulaire bouwsystemen – spilfunctie - dynamische omgeving

Functieomschrijving

Directbouw verhuist naar een nieuw en modern pand. De energie en dynamiek die dat met zich meebrengt is sprekend voor deze sterk ontwikkelende organisatie waar hard wordt werkt aan toekomstbestendigheid en modernisering. Spreekt jou dit aan? Lees dan verder!

Als manager werkvoorbereiding bij Directbouw vervul je een spilfunctie. Vanuit een meewerkende rol ben jij het eerste aanspreekpunt en stuur je 4 medewerkers aan. Je werkt in Coevorden en stuurt van daaruit de vestiging in Klundert aan waar je ook via Skype of fysiek aanwezig bent. Jij regelt en organiseert alle zaken zo dat materialen en tekeningen tijdig aanwezig zijn op de juiste plek, onderaannemers goed geïnformeerd zijn en projecten dus gestroomlijnd verlopen. Je werkt aan meerdere projecten tegelijk in diverse stadia en van wisselende omvang.

Op basis van het projectplan, vraag je offertes aan bij leveranciers en onderaannemers. Samen met de projectmanager beoordeel je offertes. Jij verzorgt vervolgens de tijdige inkoop van materialen en informatievoorziening, rekening houdend met levertijden. Deels zijn dit project specifieke materialen, maar ook standaard bestellingen. Je krijgt hierbij te maken met zaken als fundering, constructie, brandwerendheid, E&W. Je bent ook verantwoordelijk voor alle logistieke stromen door (externe) transporteurs en zorgt ervoor dat alles gereed is voor uitvoering van de werkzaamheden op de bouwlocatie. Om dit goed te kunnen doen zorg je ervoor dat je tijdig stuklijsten en tekeningen krijgt aangeleverd van de design engineer. Alles staat of valt met een goede planning en consequente opvolging daarvan.

 

Na afronding van projecten evalueer je de nacalculaties, trek je conclusies en trek je hieruit lering voor volgende projecten. Uiteraard deel je je bevindingen met de projectmanager zodat continu verbetering plaatsvindt.

Binnen Directbouw liggen nog voldoende ontwikkelplannen die jouw werk ook steeds interessant en uitdagend houden. Zo worden nieuwe markten ontwikkelt o.a. sociale woningbouw en verdere uitbreiding op de Duitse markt. Hierdoor krijg je te maken met steeds nieuwe soorten projecten en wisselende doelgroepen.

Functie-eisen

Je hebt HBO werk- en denkniveau en ruime ervaring als werkvoorbereider in een bouw gerelateerde projectorganisatie. Je kunt goed technische tekeningen lezen en hebt uitstekend technisch inzicht. Je hebt affiniteit met automatisering en bent gewend te werken met een ERP pakket.

Persoonskenmerk

Regelen en organiseren vanuit technisch inzicht is jou op het lijf geschreven. Jouw drive is ervoor te zorgen dat alles ‘op rolletjes loopt’. De dynamiek van samenwerking met zowel interne als externe contacten spreekt jou aan en je hebt dan ook de communicatieve vaardigheden om zaken tijdig en goed geregeld te hebben. Daarbij ben je in staat vooruit te kijken en kun je mogelijke knelpunten vooraf incalculeren. Je kunt goed prioriteiten stellen, overzicht houden, planningen bewaken en hebt oog voor detail. Wanneer toch knelpunten ontstaan, ben je oplossingsgericht en heb je het doorzettingsvermogen om een project een goede doorgang te laten vinden.

Interesse

Vul het onderstaande formulier in of stuur je sollicitatie naar werkenbij@dutchcabingroup.com onder vermelding van 2019WVB002.

Uw gegevens
  • Dit veld is verplicht.
  • Dit veld is verplicht.
  • U moet een geldig E-mailadres invullen.
  • Ongeldig betandstype. U kunt alleen .doc, .docx. .xls, .xlsx, .pdf, .odt, .ods,. .rtf of .txt bestanden toevoegen.
  • Ongeldig betandstype. U kunt alleen .doc, .docx. .xls, .xlsx, .pdf, .odt, .ods,. .rtf of .txt bestanden toevoegen.
  • Dit veld is verplicht.
  • U kunt uw sollicitatie niet verzenden zonder akkoord te gaan met de AVG voorwaarden.