Monteur W-installaties Directbouw productie in Klundert

Leg jij een goede basis voor water-, sanitair-, riolerings-, gas-, en CV installaties? Ben je daarnaast reislustig en los je graag problemen op? Laat deze kans niet schieten en lees snel verder hoe jij onze nieuwe monteur W-installaties in Klundert kunt worden.

Directbouw is al meer dan 65 jaar dé leverancier van (semi)permanente huisvesting in binnen- en buitenland. Vanuit onze eigen fabriek en op locatie creëren wij dagelijks met een team van vakspecialisten de best passende oplossingen voor onze opdrachtgevers. Naast onze vestiging in Coevorden openen wij in februari 2020 een compleet nieuwe productielocatie in Klundert en daar kan jij bij zijn!

Ter uitbreiding van ons team zijn we per direct op zoek naar een handige en zorgvuldige:

MONTEUR W-INSTALLATIES

Onze functie
In de functie van monteur W-installaties  ben jij verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden die komen kijken bij het aanleggen van W-installaties. Het betreffen nieuwbouw- en renovatieprojecten van verplaatsbare bouwsystemen. In onze eigen fabriek wordt de basis gelegd en het in bedrijf stellen gebeurt door jou op locatie bij de klant. Je legt sanitair-, water-, riolerings-, gas- en CV installaties aan in onze fabriek. Je voert onderhoudswerkzaamheden uit en lost storingen zelfstandig op.

Wij zoeken
Een handige monteur met een afgeronde MIT-W of HIT-W opleiding en minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt minimaal MBO4-werk- en denkniveau  en technisch en bouwkundig inzicht. Een opleiding Koeltechniek is een pre. Beschik je over het VCA-basis certificaat dan is dit een pre. We zoeken iemand die betrokken is bij het werk en de organisatie en precies en zorgvuldig werkt. Je kunt goed tekeningen lezen. Je houdt je aan de voorschriften en afgesproken kwaliteitsnormen. Je bent op de hoogte van de reglementeringen van distributiemaatschappijen van water en gas en kent de installatieprincipes voor water- en gasleidingen. Je kunt goed alleen werken en weet wat er van je verwacht wordt. Je probeert, waar mogelijk, problemen zelf op te lossen.

Locatie:
Klundert (Industrieterrein Moerdijk; 4791 RV)

Arbeidsvoorwaarden:
Als je aan deze eisen voldoet bieden wij jou een leuke, afwisselende en uitdagende zelfstandige functie bij een bedrijf met korte communicatielijnen waarin collega’s voor elkaar klaar staan. Wij zijn een groeiende organisatie waarbij diverse productontwikkelingsprojecten lopen. Bij gebleken geschiktheid bieden wij een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met een marktconform salaris. Een uitgebreid inwerkprogramma maakt onderdeel uit van deze functie, waarvoor je ook, tijdelijk, vanuit onze andere vestigingen zult werken (Coevorden, Sliedrecht). De CAO voor de Timmerindustrie is van toepassing.
 

Interesse:
Wil je graag meer inhoudelijke informatie over deze functie? Neem dan contact op met Angelo de Vries, Manager Design & Build, 06-13133186. Spreekt bovenstaande functie je aan en voldoe je aan de gestelde eisen? Mail dan je cv en sollicitatiebrief naar werkenbij@dutchcabingroup.com onder vermelding van de referentiecode  2019MWl001

* Acquisitie op de advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Uw gegevens
  • Dit veld is verplicht.
  • Dit veld is verplicht.
  • U moet een geldig E-mailadres invullen.
  • Ongeldig betandstype. U kunt alleen .doc, .docx. .xls, .xlsx, .pdf, .odt, .ods,. .rtf of .txt bestanden toevoegen.
  • Ongeldig betandstype. U kunt alleen .doc, .docx. .xls, .xlsx, .pdf, .odt, .ods,. .rtf of .txt bestanden toevoegen.
  • Dit veld is verplicht.
  • U kunt uw sollicitatie niet verzenden zonder akkoord te gaan met de AVG voorwaarden.