Projectleider: Directbouw Midden-Nederland

Houd je van organiseren en ben je graag de aanjager die ervoor zorgt dat aangenomen projecten binnen de daarvoor gestelde doelstellingen worden gerealiseerd? Heb je ervaring in het begeleiden van bouwkundige projecten en ben je er aan toe met jouw kennis en expertise structuur aan te brengen binnen een sterk ontwikkelende projectenorganisatie? Dan is deze uitdaging precies wat jij zoekt!

Directbouw maakt onderdeel uit van Dutch Cabin Group en is gespecialiseerd in modulaire bouw. Dutch Cabin Group is specialist in het leveren van zowel tijdelijke als ook (semi-)permanente huisvesting in Nederland en Duitsland en heeft hierin meer dan 60 jaar ervaring. Er werken ca. 150 medewerkers en het hoofdkantoor staat in Klundert. Dutch Cabin Group maakt deel uit van het Zweedse Adapteo, een beursgenoteerde, toonaangevende aanbieder van flexibele huisvesting in Noord - Europa.


In verband met uitbreiding zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste en pro-actieve:


PROJECTLEIDER


Onze functie:
In jouw dagelijks werk ben je vanaf overdracht vanuit verkoop verantwoordelijk voor het verloop van het project. Je werkt tegelijkertijd aan verschillende projecten in diverse stadia en van wisselende omvang.


Directbouw levert maatwerk, dus elk project is anders. Zowel intern als extern ben je het eerste aanspreekpunt voor de projecten. Gemiddeld ben je 2 dagen per week op pad om bouwlocaties of leveranciers te bezoeken, ga je naar schouwen van nieuwe aanbestedingen, woon je bouwvergaderingen bij of zit je deze voor. De overige tijd werk je op kantoor in Coevorden of Klundert, of vanuit huis.


Met de klant loop je de offerte tot in detail na en worden definitieve keuzes gemaakt m.b.t. bijvoorbeeld kleurstelling en apparatuur. Je zorgt dat je collega’s de juiste informatie hebben om productietekeningen en stuklijsten te kunnen maken. Je werkt nauw samen met de werkvoorbereider die materialen inkoopt en je beoordeelt samen offertes van onderaannemers en leveranciers. Jij bepaalt uiteindelijk met welke partij samengewerkt wordt. Je krijgt hierbij te maken met zaken als grondwerkfundering, constructie, brandwerendheid, E&W. Als de productie is opgestart, ben je regelmatig in de productiehal te vinden. Continu bewaak je de voortgang binnen de projecten onder jouw verantwoording, behoud je overzicht en los je tussentijds knelpunten op. Hierbij bewaak je gestelde targets en deadlines, zoals de werkbegroting, planning, kwaliteit, veiligheid, meer- en minder werk en het nakomen van de gemaakte afspraken.


Door de sterke groei van ons bedrijf liggen binnen Directbouw nog voldoende uitdagingen. Zo stuur je op gestructureerde werkprocessen, financiën, tijd, werkoverleg, overdrachtsmomenten en opvolging van acties. Er wordt nog niet gewerkt met projectteams; jij gaat dit realiseren en zorgt dat verantwoordelijkheden daar liggen waar ze horen. Deze projectteams stuur je op projectniveau en vanuit gelijkwaardigheid aan. Directbouw blijft ontwikkelen o.a. in de sociale woningbouw en de Duitse markt, ook daaruit zullen voldoende voor jou interessante uitdagingen volgen.


Wij zoeken:
Je hebt een HBO werk- en denkniveau en ruime ervaring als projectleider in een bouw gerelateerde projectorganisatie en beschikt over een goed technisch inzicht. Je hebt affiniteit met automatisering en bent gewend te werken met een ERP pakket. Een goede beheersing van de Duitse en Engelse taal is een pre.


Als ervaren projectmanager ‘bijt je je vast’ in de projecten. Op pro actieve wijze en met overzicht zorg je dat alle betrokkenen tijdig de juiste informatie hebben, waardoor processen gestroomlijnd doorlopen. Je gaat graag de uitdaging aan om met jouw kennis en ervaring Directbouw verder te helpen en professionaliteit toe te voegen.
Je denkt in oplossingen en bent hierbij pragmatisch. Je kunt gestelde doelen goed omzetten in concrete acties en werkt hierbij gestructureerd en planmatig. Door jouw bouwtechnisch inzicht ben je in staat een project efficiënt te plannen en uit te voeren. Je behoudt hierbij overzicht en anticipeert tijdig op mogelijke knelpunten. In een dynamische werkomgeving breng je rust en structuur. Je beseft dat je een team nodig hebt om samen de beste resultaten te bereiken. In de samenwerking met collega’s en externe partijen ben je duidelijk en transparant. Je spreekt de taal van de klanten en samenwerkingspartners van Directbouw, snapt hun belangen en speelt hierop in.


Wij bieden:
Een veelzijdige job bij een jong en dynamisch bedrijf en binnen een enthousiast en gedreven team van vakmensen. Je krijgt een leuke, afwisselende en zelfstandige functie. Er zijn binnen Dutch Cabin Group volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen, omdat we nog steeds groeien. We bieden je een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor de Timmerindustrie.


Interesse:
Wil je graag meer informatie? Bel ons op 0524-513043 en vraag naar Petra Oost. Spreekt bovenstaande functie je aan en voldoe je aan de gestelde eisen? Mail dan je cv en sollicitatiebrief naar werkenbij@dutchcabingroup.com onder vermelding van de referentiecode 2021PRO001.


* Acquisitie op de advertentie wordt niet op prijs gesteld!

 

Uw gegevens
  • Dit veld is verplicht.
  • Dit veld is verplicht.
  • U moet een geldig E-mailadres invullen.
  • Ongeldig betandstype. U kunt alleen .doc, .docx. .xls, .xlsx, .pdf, .odt, .ods,. .rtf of .txt bestanden toevoegen.
  • Ongeldig betandstype. U kunt alleen .doc, .docx. .xls, .xlsx, .pdf, .odt, .ods,. .rtf of .txt bestanden toevoegen.
  • Dit veld is verplicht.
  • U kunt uw sollicitatie niet verzenden zonder akkoord te gaan met de AVG voorwaarden.