Timmerman/ vrouw met las-ervaring: Directbouw productie in Klundert

Kan jij overweg met verschillende bouwmaterialen, ben je een kei in lassen en maken jouw handen wat je ogen op de bouwtekening zien? Timmer dan met ons aan je carrière binnen de modulaire huisvesting en lees snel verder hoe jij onze nieuwe timmerman/- vrouw in Klundert kunt worden.

Directbouw is al meer dan 60 jaar dé leverancier van (semi)permanente huisvesting in binnen- en buitenland. Vanuit onze eigen fabriek en op locatie creëren wij dagelijks met een team van vakspecialisten de best passende oplossingen voor onze opdrachtgevers. Naast onze vestiging in Coevorden openen wij in februari 2020 een compleet nieuwe productielocatie in Klundert en daar kan jij bij zijn!

Ter uitbreiding van ons team zijn we per direct op zoek naar een handige en doortastende:

TIMMERMAN/-VROUW MET LAS-ERVARING

Onze functie
In de functie van timmerman/vrouw met las-ervaring ben jij verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden die komen kijken bij het modulair bouwen, zoals assemblage, lassen, plaatsing, afwerking, reparatie, renovatie en de verbouwing, zowel in de fabriek als op de bouwlocatie. De laswerkzaamheden nemen ongeveer 50% van je tijd in. De overige tijd houd je je bezig met timmerwerkzaamheden. Je voert werkzaamheden uit ten behoeve van de productie van halffabricaten en eindproducten. Dit doe je conform tekening. Je bent verder verantwoordelijk voor de juiste en tijdige overdracht van informatie, voortvloeiend uit bovengenoemde zaken, aan andere afdelingen en collega’s. Je signaleert mogelijke kwaliteitsproblemen  en zorgt ervoor, dat je je houdt aan de voorschriften en instructies op gebied van veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu.

Wij zoeken
Een handige man/vrouw met een afgeronde, technische  opleiding en minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt minimaal MBO2-werk- en denkniveau  en technisch en bouwkundig inzicht. Het is een pre, als je beschikt over het VCA-basis certificaat. Je hebt ervaring met MIG lassen. We zoeken iemand die betrokken is bij het werk en de organisatie en precies en zorgvuldig werkt. Je kunt goed tekeningen lezen. Je houdt je aan de voorschriften en afgesproken kwaliteitsnormen. Je helpt je collega’s wanneer je merkt, dat dit nodig is, ook wanneer die daar niet om vragen. Je kunt goed alleen werken en weet wat er van je verwacht wordt. Je probeert, waar mogelijk, problemen zelf op te lossen.

Locatie:
Klundert (Industrieterrein Moerdijk; 4791 RV)

Arbeidsvoorwaarden:
Als je aan deze eisen voldoet bieden wij jou een leuke, afwisselende en uitdagende zelfstandige functie bij een bedrijf met korte communicatielijnen waarin collega’s voor elkaar klaar staan. Wij zijn een groeiende organisatie waarbij diverse productontwikkelingsprojecten lopen. Bij gebleken geschiktheid bieden wij een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met een marktconform salaris. Een uitgebreid inwerkprogramma maakt onderdeel uit van deze functie, waarvoor je ook, tijdelijk, vanuit onze andere vestigingen zult werken (Coevorden, Sliedrecht). De CAO voor de Timmerindustrie is van toepassing.

Interesse:
Wil je graag meer inhoudelijke informatie over deze functie? Neem dan contact op met Angelo de Vries, Manager Design & Build, 06-13133186. Spreekt bovenstaande functie je aan en voldoe je aan de gestelde eisen? Mail dan je cv en sollicitatiebrief naar werkenbij@dutchcabingroup.com onder vermelding van de referentiecode  2019TIL001

* Acquisitie op de advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Uw gegevens
  • Dit veld is verplicht.
  • Dit veld is verplicht.
  • U moet een geldig E-mailadres invullen.
  • Ongeldig betandstype. U kunt alleen .doc, .docx. .xls, .xlsx, .pdf, .odt, .ods,. .rtf of .txt bestanden toevoegen.
  • Ongeldig betandstype. U kunt alleen .doc, .docx. .xls, .xlsx, .pdf, .odt, .ods,. .rtf of .txt bestanden toevoegen.
  • Dit veld is verplicht.
  • U kunt uw sollicitatie niet verzenden zonder akkoord te gaan met de AVG voorwaarden.