Uitvoerder: Directbouw in Coevorden of Klundert

Heb jij ervaring in het zelfstandig leiden van projecten? Werk jij graag als spin in het web op onze werken? Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met veel vrijheid? Bekijk dan zeker deze vacature en solliciteer!

Directbouw maakt onderdeel uit van Dutch Cabin Group. Dutch Cabin Group is specialist in het leveren van zowel tijdelijke en semipermanente huisvesting zowel nationaal als internationaal. De verschillende merken hebben ieder hun eigen specialiteit om u de beste service te garanderen. Binnen het bedrijf is al meer dan 65 jaar ervaring. Sinds 1955 biedt Directbouw in Coevorden dagelijks passende oplossingen met betrekking tot modulaire bouw. Directbouw adviseert, ontwerpt, fabriceert, verkoopt en verhuurt flexibele bouwsystemen, van kantoorunit tot sanitaire units, van noodlokalen tot tijdelijke schoolgebouwen. In januari 2020 openden wij een tweede productielocatie in Klundert. Al onze medewerkers zijn vakmensen. Ben jij ook een echte vak- man of vrouw kijk dan snel wat Directbouw jou kan bieden.


Voor onze vestiging in Coevorden of in Klundert zijn wij ter uitbreiding van ons team per direct op zoek naar een

Uitvoerder


Onze functie:
In de functie van Uitvoerder ben jij het aanspreekpunt van verschillende partijen. Jij ben verantwoordelijk voor de correcte uitvoering en oplevering van onze projecten en hebt de dagelijkse leiding op de projectlocatie. Jij begeleidt onze voormannen en servicemonteurs bij het plaatsen van onze units. Je geeft instructies, maakt de dagplanning, woont bouwvergaderingen bij en stemt zaken af met de opdrachtgever en (onder)aannemers. Jij stuurt de projecten aan op o.a. de technische kwaliteit, doorlooptijd en productiviteit. Veiligheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je bewaakt de gewerkte uren, materialen, meer- en minderwerk en registreert dit. Het is van belang dat je alle processen zorgvuldig rapporteert en afwijkingen vastlegt. Verder regel jij de aan- en afvoer van materialen, gereedschappen en afval.


Wij zoeken:
Een bouwkundig talent met MBO+/HBO werk- en denkniveau en enkele jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie binnen de (unit)bouw. Verder ben je stressbestendig, goed in het plannen en organiseren en weet je hoe je mensen moet aansturen. Naast jouw skills buiten op de werken heb je genoeg kennis om de administratie tijdig bij te houden. Je bent een betrokken collega, die besluit- en communicatief vaardig is en kostenbewust te werk gaat. Collega's kunnen met vragen over de werken bij jou terecht en je vindt het fijn ze iets bij te leren.


Wij bieden:
Een veelzijdige en uitdagende job bij een jong en dynamisch bedrijf en binnen een enthousiast en gedreven team. Je krijgt een leuke, afwisselende en zelfstandige functie met veel vrijheid. Er zijn binnen Dutch Cabin Group volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen, omdat we nog steeds groeien. We bieden je een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor het Timmerbedrijf. In eerste instantie betreft het een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.


Standplaats:
Coevorden (7741 KC) of Klundert (4791 RV)


Interesse:
Ben je enthousiast geworden en heb je vragen over deze vacature? Bel ons op 0524-513043 en vraag naar Erik den Adel, Operationeel Directeur. Spreekt bovenstaande functie je aan en voldoe je aan de gestelde eisen? Mail dan je cv en motivatie naar werkenbij@dutchcabingroup.com onder vermelding van de referentiecode 2020UIT001.


* Acquisitie op de advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Uw gegevens
  • Dit veld is verplicht.
  • Dit veld is verplicht.
  • U moet een geldig E-mailadres invullen.
  • Ongeldig betandstype. U kunt alleen .doc, .docx. .xls, .xlsx, .pdf, .odt, .ods,. .rtf of .txt bestanden toevoegen.
  • Ongeldig betandstype. U kunt alleen .doc, .docx. .xls, .xlsx, .pdf, .odt, .ods,. .rtf of .txt bestanden toevoegen.
  • Dit veld is verplicht.
  • U kunt uw sollicitatie niet verzenden zonder akkoord te gaan met de AVG voorwaarden.