Werkvoorbereider: Directbouw te Coevorden

Ben je een geboren bouwer, hou je van een organisatie met een informele sfeer waar jij jouw stukje creativiteit en flexibiliteit bij kunt dragen? Werk je graag samen met je collega’s om projecten binnen de gestelde kaders te realiseren? Houd je ervan de regie in handen te hebben en sta je voor kwaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Directbouw maakt onderdeel uit van Dutch Cabin Group en is gespecialiseerd in modulaire bouw. Dutch Cabin Group is specialist in het leveren van zowel tijdelijke als ook (semi-)permanente huisvesting in Nederland en Duitsland en heeft hierin meer dan 60 jaar ervaring. Er werken ca. 150 medewerkers en het hoofdkantoor staat in Klundert. Dutch Cabin Group maakt deel uit van het Zweedse Adapteo. Adapteo is een beursgenoteerde, toonaangevende aanbieder van flexibel vastgoed in Noord - Europa.


In verband met uitbreiding zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste en pro-actieve:
WERKVOORBEREIDER


Onze functie:
Als Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de algehele voorbereiding van bouwprojecten van Directbouw. Je werkt hierbij nauw samen met de projectleiding. Jij maakt een projectplan op basis van de offertes, projectinformatie en vooruitzichten en bewaakt dit. Je signaleert knel- en verbeterpunten als het gaat om planning en budgettering. Aan de hand van de aanbieding en productietekeningen bepaal je welke materialen besteld moeten worden. Ook het aanvragen van offertes bij leveranciers en/of ondernemers behoort tot je taken, inclusief het opstellen van de offertespiegels. Je zorgt ervoor, dat opdrachten naar leveranciers en onderaannemers tijdig worden verstrekt, concrete afspraken worden gemaakt en dat deze worden nagekomen. Je bent verantwoordelijk voor alle bijhorende administratie. Je neemt actief deel aan innovatiewerkgroepen. Ook doe je voorstellen met betrekking tot productontwikkeling.


Wij zoeken:
Een technisch talent met MBO+-HBO opleiding Bouwkunde en enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt een gedegen bouwtechnische kennis. Je denkt in oplossingen en niet in problemen en komt snel tot de kern van een probleem, waarbij je rekening houdt met de praktische haalbaarheid van de oplossing. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent in staat prioriteiten te stellen en een doel of resultaat te vertalen in activiteiten. Je bent analytisch en accuraat.


Wij bieden:
Een veelzijdige job bij een jong en dynamisch bedrijf en binnen een enthousiast en gedreven team van vakmensen. Je krijgt een leuke, afwisselende en zelfstandige functie. Er zijn binnen Dutch Cabin Group volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen, omdat we nog steeds groeien. We bieden je een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor de Timmerindustrie.


Interesse:
Wil je graag meer informatie? Bel ons op 0524-513043 en vraag naar Petra Oost. Spreekt bovenstaande functie je aan en voldoe je aan de gestelde eisen? Mail dan je cv en sollicitatiebrief naar werkenbij@dutchcabingroup.com Onder vermelding van de referentiecode 2021WVB001.


* Acquisitie op de advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Uw gegevens
  • Dit veld is verplicht.
  • Dit veld is verplicht.
  • U moet een geldig E-mailadres invullen.
  • Ongeldig betandstype. U kunt alleen .doc, .docx. .xls, .xlsx, .pdf, .odt, .ods,. .rtf of .txt bestanden toevoegen.
  • Ongeldig betandstype. U kunt alleen .doc, .docx. .xls, .xlsx, .pdf, .odt, .ods,. .rtf of .txt bestanden toevoegen.
  • Dit veld is verplicht.
  • U kunt uw sollicitatie niet verzenden zonder akkoord te gaan met de AVG voorwaarden.