Groot tijdelijk kantoor voor een nog groter project

Een tijdelijk kantoorgebouw geheel op maat? Regelen we!

Nieuw Reijerwaard, een gebied in Ridderkerk, gaat grote veranderingen doormaken. In 2012 is de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard opgericht. Hieronder vallen de gemeenten Barendrecht, Ridderkerk en Rotterdam. Samen gaan zij een bedrijventerrein van 96 hectare realiseren. Waar het gebied eerder diende voor agrarische doeleinden en glastuinbouw, zullen er over een aantal jaar bedrijven in de agro-vers-foodsector te vinden zijn. Kortom: er zijn grootse plannen voor Nieuw Reijerwaard.

Om samen te werken aan project Nieuw Reijerwaard, is er is behoefte aan een tijdelijk kantoor van permanente kwaliteit. Hier wil het uitvoeringsorgaan acht jaar lang gebruik van maken. Daarom schakelde zij ons in.

Wij zijn trots een bijdrage te mogen leveren aan dit grote project, door middel van een tijdelijk kantoorgebouw. Op het moment zijn we druk bezig met de afbouw van het gebouw van 396 m². Al is het kantoor nog niet helemaal af, het ziet er nu al top uit.

Het tijdelijke kantoor bestaat uit nieuwe DirectSysteem modules. Hiervoor is gekozen vanwege de vraag naar een hoogwaardig afwerkingsniveau. Bovendien kan de klant bij deze modules zelf keuzes maken omtrent de uitstraling. Voor het kantoor is gekozen voor hout en een donkerblauwe kleur. Deze unieke combinatie zorgt voor een luxe uitstraling. In het gebouw komen nog kantoren, vergaderruimtes, presentatieruimtes, een keuken en sanitaire voorzieningen. 

Wordt vervolgd!