Over ons

Directbouw is sinds de oprichting in 1955 al ruim 65 jaar fabrikant van tijdelijke huisvesting, semi-permanente en permanente huisvestingen. U kunt bij ons terecht voor het advies, ontwerp, verhuur, verkoop en de fabricage van de modulaire bouwsystemen. Of het nu gaat om huisvesting voor bijvoorbeeld kantoren, kleedkamers, noodlokalen, complete schoolgebouwen of zorginstellingen: wij kunnen het allemaal. Tevens kunnen infrastructurele werkzaamheden, zoals fundering, grondwerk en bestrating, door ons worden verzorgd.

Wij zijn overtuigd dat een persoonlijke aanpak het beste werkt, dus heeft u een vraag: dan geven wij graag antwoord. Ons team van enthousiaste adviseurs kunnen u, door hun ervaring, een passende offerte doen toekomen en staan u graag te woord bij al uw huisvestingsvraagstukken.

Eigen productielijn

In Coevorden is tevens onze productiehal gevestigd waar stuk voor stuk vakmensen werken. Zij vormen een hecht team die de projecten vaak letterlijk in goede banen leiden. Deze geoliede productiebanen dragen bij aan een goede kwaliteit en zorgen ervoor dat we op de bouwplaats zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Dankzij onze eigen productielijn kunnen wij diverse branches voorzien van de best passende huisvesting.
 

Erkend leerbedrijf

Onze mensen vormen de basis van onze organisatie, als zij groeien, dan groeien wij als bedrijf met hun mee. Bij Directbouw zijn wij altijd opzoek naar mensen met een passie voor bouw- en elektrotechniek die samen willen werken aan de mooiste resultaten. Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid, het realiseren van onze groei en om de uitstroom van oudere werknemers op te vangen bieden wij stagiaires en leerlingen de mogelijkheid zich binnen Directbouw verder te ontwikkelen.

Om leerlingen een stage- of opleidingsplaats te kunnen bieden, moet een bedrijf een erkend leerbedrijf zijn. Om erkend leerbedrijf te kunnen worden, moet door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) aangegeven worden dat het bedrijf geschikt is om de stage- en opleidingsplaats te kunnen laten plaatsvinden. Directbouw is door de SBB als erkend leerbedrijf aangewezen om stage- en opleidingsplaatsen te bieden. Wil jij je aanmelden voor een stage- of opleidingsplaats mail dan naar werkenbij@dutchcabingroup.com en wij nemen verder contact met je op.

Onderdeel van Dutch Cabin Group

Directbouw is onderdeel van Dutch Cabin Group. Dutch Cabin Group is specialist in het leveren van zowel tijdelijke als semipermanente huisvesting. Binnen Dutch Cabin Group is meer dan 65 jaar ervaring en zij opereren zowel nationaal als internationaal. Met Directbouw beschikken zij over een eigen productielocatie in Coevorden, zodat de units perfect naar wens en op maat gebouwd kunnen worden.