Kies uw juiste unit

Wij helpen u graag met de juiste keuze.

Directbouw is specialist in het leveren van tijdelijke, semi-permanente en permanente huisvesting, zowel nationaal als internationaal zijn wij actief.

Directbouw heeft als uitgangspunt dat kosten goed beheersbaar moeten zijn. Wij maken dit concreet door te zorgen voor duurzame gebouwen en daarom zijn al onze units geschikt voor hergebruik. 

Hierdoor zijn onze units breed inzetbaar en met een kleine aanpassing weer voor een ander project toepasbaar. Enkele voorbeelden van duurzaamheid:

Een van de basis elementen van het professioneel afwerkingsniveau van de units is de massieve betonnen vloer. Het is met name dit basis element welke de gebruikers het gevoel geeft dat men in een permanent gebouw vertoeft. Wij passen dit toe in al onze units. Dit hoge afwerkingsniveau geeft een zeer goed comfort gevoel aan de gebruikers. Ook het gebruik van andere materialen draagt bij aan een goed geïsoleerd, zowel thermisch als akoestisch, comfort verhogende beleving. Alle units zijn gebaseerd op een staalconstructie met een betonnen vloer. De gevels, maar ook de binnenwanden worden in een neutrale kleurstelling opgeleverd. Dit zorgt voor eenheid, rust en oogt prachtig. Men ziet zowel aan de buitenkant als de binnenkant dat het hier gaat om kwalitatief hoogwaardige unitbouw.

Constructie & brandveiligheid

Diverse brandwerende eisen en veiligheidsvoorzieningen zijn toepasbaar. Onder-staande eisen hebben wij in meerdere gebouwen toegepast:

Met nieuwe units kunnen we uw perfecte maatoplossing leveren. Flexibele afmetingen, indelingen en luxueuze aanvullingen: het is allemaal mogelijk. Daarnaast zijn nieuwe units in onbeperkte hoeveelheid leverbaar.

Wanneer u op zoekt bent naar een voordelige oplossing of u wilt graag tijdelijke huisvesting huren bekijk dan onze gebruikte units. Al onze occasions zijn scherp geprijsd, want wij weten dat kostenbesparingen belangrijk zijn voor u als klant. Wilt u graag weten hoe we unitbouw kunnen inzetten voor uw huisvestigingsprobleem? Neem dan contact op.