Koninklijke Militaire Academie

Op het hockeyveld van de Koninklijke Militaire Academie werd in 8 dagen een slaapvertrek van 2917m2 geplaatst, zodat daarna alles gemonteerd en 'slaap klaar' gemaakt kon worden. Dit gebouw is opgebouwd uit 162 units verdeeld over 5 vleugels en 30 slaapvertrekken en biedt ruimte aan 240 bedden, 32 toiletten en 40 douches.

Dit project was geen standaard unitbouw. De slaapvertrekken zijn namelijk voorzien van een puntdak. Dit op speciaal verzoek vanuit de klant. Het puntdak bestaat uit SAB geïsoleerde dakplaten en sandwich panelen. Onder de kap is het VRF systeem geplaatst. Dit zorgt er samen met het geautomatiseerde gebouwbeheersysteem voor dat de temperatuur en ventilatie in de slaapvertrekken optimaal is. Dat de militairen rustig kunnen slapen is namelijk van levensbelang.

Verder hebben we natuurlijk ook stil gestaan bij optimaal comfort en veiligheid. Zo zijn er brede gangen naar de slaapvertrekken, zijn er waterbesparende douches geïnstalleerd, is er een complete brandbeveiligingsinstallatie geplaatst, zijn de betonvloeren voorzien van linoleum en zijn de plafonds opgebouwd uit een akoestisch systeemplafond.

Kortom, de militairen konden niet wachten om hun nieuwe slaapvertrekken te betreden en in gebruik te nemen. Wij wensen de militairen heel veel zorgeloze uitgeruste nachten toe!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

neem dan snel contact met ons op!

Andere referenties

bekijk alle referenties