Philadelphia Zorg

 

Voor de Philadelphia Zorggroep heeft Directbouw een 28-delig zorggebouw voor ouderen en 4 groepswoningen geleverd. Deze bestaan uit in totaal 49 units en zijn opgeleverd in Vierhouten.

Het gebouw is op maat gemaakt met ons Direct Systeem. De units zijn o.a. volledig geïsoleerd en voorzien van airconditioning en kantel- kiepramen. Ook is de buitenzijde geheel met hout afgewerkt, zodat het gebouw meegaat in de leefomgeving.

Natuurlijk is er ook rekening gehouden met alle veiligheidseisen. Zo is het gebouw voorzien van brandwerende dakplaten en hangen er brandblussers door het gehele gebouw. Ook zijn er op diverse plaatsen rookmelders geplaatst. Zo kunnen we een veilige en comfortabele woonsituatie garanderen voor de cliënten en het verzorgend personeel.

Carla de Vries is projectmanager bij Philadelphia. Menno Engel is portefeuillemanager bij BBN, een onafhankelijk adviesbureau voor gebouwen en gebieden. Carla en Menno blikken tevreden terug.

Carla: ‘Door de aanpassingen liep het project uit en was de druk soms hoog, maar alle betrokkenen waren tolerant en geduldig.’

Menno: ‘Directbouw bleef ook continu vriendelijk, de wil was er echt om er samen uit te komen. Flexibiliteit en denken in oplossingen is kenmerkend voor Directbouw in onze samenwerking. We vulden elkaar goed aan!’ 

Ook zijn wij trots om te melden dat wij vriend geworden zijn van 'De vriendenvanPhiladelphia'. Als Dutch Cabin Group hebben wij een bedrag van € 7.500,- ter beschikking gesteld voor het inrichten van 3 snoezelkamers. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

neem dan snel contact met ons op!

Andere referenties

bekijk alle referenties