Jaloersmakend mooi lokaal bij St. Matheusschool

Tijdelijke huisvesting, maar toch netjes en mooi. Dat is kan bij Directbouw. Onderwijsbureau Meppel kwam met de vraag of wij een tijdelijke uitbreiding konden regelen voor de St. Matheusschool in Joure. Deze moest vanaf 26 augustus in gebruik genomen worden.

De wens vanuit de school en omwonenden was dat het wel een nette oplossing moest worden. Eerder werden er namelijk noodunits gebruikt. Deze zagen er minder fraai uit, waardoor er veel weerstand was tegen het noodgebouw. Daarnaast moest het project dus snel gerealiseerd worden. De bouwvergunning, productie, plaatsing en afbouw was een race tegen de klok, maar het lokaal is mooi op tijd op de 26e van augustus in gebruik genomen. 

De tijdelijke uitbreiding betreft vier nieuwe DS units van 3x6 m. Het totaaloppervlak is 72 m2. Het gebouw bestaat uit een lokaal, garderobe en toiletten. De uitbreiding is gekoppeld aan het bestaande schoolgebouw en is vanuit het hoofdgebouw toegankelijk.

De buitenzijde is afgewerkt met Larixhout, wat het geheel een mooie en sfeervolle uitstraling geeft. Onderwijsbureau Meppel, de school en de omwonenden zijn aangenaam verrast en zeer tevreden met het resultaat. Ook de docent die al les heeft gegeven in het lokaal is zeer content met haar nieuwe lokaal. Dit is het enige lokaal in de school dat beschikt over airco, wat enigszins jaloezie opwekt bij haar collega’s.

Kortom: een prachtige oplossing, van binnen en van buiten, en grote tevredenheid bij de klant. Een perfecte manier om het nieuwe schooljaar te beginnen.