Nieuw kinderdagverblijf Norlandia in aanbouw

De monteurs van Directbouw zijn druk bezig met het bouwen van een kinderdagverblijf van 225m2 voor Norlandia in Asten. Onze units worden een veilige en vertrouwde omgeving waar de kinderen al spelend en lerend hun eigen talenten kunnen ontdekken.

Het gebouw is gelegen bij basisschool Voordeeldonk aan de bosrand. Hierdoor zitten ze in een mooie natuurlijke omgeving. Er is bewust gekozen om de buitenzijde te voorzien van red cederhouten bekleding. Om de ‘natuurlijke look’ aan de buitenzijde te behouden en op te gaan in de omgeving.

Natuurlijk is het gebouw aan de binnenkant voorzien van alle gemakken en comfort. Zo is er een keuken, wasruimte, zijn er slaapvertrekken en speelkamers en is er natuurlijk ook gedacht aan een garderobe waar de haken op peuter hoogte hangen. Zo kunnen de kinderen zelf gemakkelijk hun eigen jas ophangen. Tevens is het gebouw voorzien van grote ramen en kunststofkozijnen, wat zorgt voor optimaal comfort en veel natuurlijk licht in alle vertrekken. Wij wensen de begeleiders en kinderen veel plezier in hun ‘tweede huis’