Nieuwe werkplekken voor VanWonen

In korte tijd is het aantal medewerkers van VanWonen verdubbeld. Dat betekent dat er ook dubbel zoveel werkplekken nodig zijn. Door het plaatsen van 4 unieke modules met glasgevels hebben we extra ruimte gecreëerd voor de medewerkers.  

VanWonen is een ondernemende en groeiende vastgoedontwikkelaar, gevestigd in Zwolle, Groningen en Nijmegen. Ze richten zich met name op de ‘andere kant van de randstad’. VanWonen Zwolle is gehuisvest in een kantoorgebouw, als enige ooit door architect Gerrit Rietveld ontworpen. Uiteraard met de daarbij behorende specifieke Rietveld kenmerken.  

Zo’n uniek gebouw kan alleen maar ondersteund worden door een unieke modulaire ruimte. Daarom hebben wij 4 units geleverd die voorzien zijn van unieke glasgevels. Verder zijn ze uitgevoerd in een moderne antracietgrijze buitenkleur.  

De maquettes van VanWonen komen prachtig tot hun recht door de glazen ramen. Een tevreden opdrachtgever, waarvan inmiddels een tweede en derde opdracht ontvangen is voor het leveren van extra ‘modulaire’ ruimte.