Coppus Carwash

Grootste en milieuvriendelijkste wasstraat

Coppus Carwash is, met een pand van ruim 2.000 m2, de grootste wasstraat van Limburg. Daarnaast is het tevens de eerste wasstraat in Noord-Limburg met een overdekte stofzuighal. 

Sinds eind 2020 kun je in Winkelcentrum Trefcenter in Venlo bij de indoor carwash terecht. Hier sta je nooit lang in de rij voor een wasbeurt. De wasstraat kan tot maar liefst 120 auto's per uur wassen. Dit doen zij met de nieuwste en beste wastechnieken. Ook werken zij zeer milieuvriendelijk. Er worden enkel bio-afbreekbare reinigingsmiddelen gebruikt en al het gebruikte water wordt gerecycled.  

Huisvesting op maat

Voor het personeel van de indoor carwash was behoefte aan huisvesting op maat. Coppus Carwash wilde een kantoor midden in de hal van de indoor carwash én in hun opvallende kleuren. Wij mochten deze wens vertalen naar werkelijkheid. Dankzij onze eigen productiehal kunnen wij de modules geheel op maat maken.  

Opvallend modulair kantoor

Het kantoor van modules heeft de opvallende Coppus Carwash-kleuren: blauw en rood. Ook uniek aan het kantoor is het terras. Vanuit daar kijk je uit over de wasstraat en de stofzuighal. 

Het gebouw heeft alles wat het personeel nodig heeft. Zij kunnen werken in de kantoorruimte, lunchen in de kantine en gebruikmaken van het sanitair. De modules zijn namelijk voorzien van toiletten, een douche en een keukenblok.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

neem dan snel contact met ons op!

Andere referenties

bekijk alle referenties